Palvelut kotitalouksille ja taloyhtiöille

Kiinteistönhoidon palvelut ammattitaidolla Metsä Niemiseltä.  Palvelemme kotitalouksia ja taloyhtiöitä mm. piha-aitojen, pensaiden ja omenapuiden leikkuussa, ruohonajossa ja trimmaamisessa. Lisäksi tarjoamme terassien, kivetysten, vesikourujen ja valokatteiden painepesua. Myös pihapuunkaato. Talviliukkaille meiltä saa myös hiekoitukset kiinteistöiden pihoille ja teille sekä auraukset /kolaukset. Jos kyseessä on viherrakentaminen, niin myös pienimuotoiset projektit onnistuvat. Nämä palvelut saatavilla myös vapaa-ajan asunnoille. Meiltä myös Kiinteistönhoidon palvelusopimukset

Hinnasto

Työ voidaan tehdä tuntiperusteisesti, tuntiurakkana tai urakkana. Minimi työveloitus 248€ sis. Alv. / toimeksianto. 200€ ALV. 0%. (Huom. Kiinteistönhoidon palvelusopimuksen tehneiden kohdalla minimiveloitus 124€ / käyntikerta sis. Alv.)
Minimiveloitus ei koske kimppatilauksia.

Arviokäynti on maksuton.
Mahdollisuus kotitalousvähennykseen.
Tuntihinnat alkaen 55,80€/h sis. Alv. 24% (45€/h Alv. 0%)
Mahdollisuus myös laskun jakamiseen kahteen tai kolmeen erään ilman korkoa tai kuluja.

Orapihlaja-aidan leikkaus Metsä Nieminen Oy
Orapihlaja-aidan leikkaus
Kotitalouksien palvelut ammattitaidolla Metsä Niemiseltä tuijien leikkaus muotoon
Tuijien leikkaus muotoon

Aitojen, pensaiden ja omenapuiden leikkaukset

Käytettävissä kolme pensaiden leikkuukonetta. Husqvarnalta kaksi ammattikäyttöön tarkoitettua polttomoottorikäyttöistä pensasleikkuria ja sitten sähkökäyttöinen pienempi pensasleikkuri. Näiden lisäksi on erilaisia saksia.

Riippuen vähän lajikkeesta, niin yleensä useimpia kasveja on hyvä leikata kevättalvella tai vaihtoehtoisesti myös loppukesästä. Syksylläkin voi leikata mm. vaikka marja-aroniapensaita.
Kuusiaidan leikkaus kevättalvella tai loppusyksystä. Kasvin on oltava lepotilassa. Leikkaamisen aikaan pitää olla suojakeli. Eli oksat eivät saa olla jäässä.

Aidan / pensaan leikkaaminen matalaksi onnistuu tarvittaessa mm. raivaussahalla tai raivaussaksilla.

Risujen ja lehtien poiskuljetus järjestyy tarvittaessa.

Ruohonleikkuu ja trimmaus

Ruohonleikkuupalvelut niin pienille, kuin isommillekin nurmialueille. Koneemme ovat allesilppuavia, joka tarkoittaa sitä, että kone silppuaa ruohon erittäin hienoksi silpuksi jättäen leikkuujätteen lannoitteeksi ruoholle. Koneita on kolmea erilaista.

Työnnettävistä leikkureista järeimmässä on etupyöräveto ja 53cm leikkuupöytä. Pienemmissä leikkureissa on 48cm ja 42cm leikkuupöytä. Nämä koneet ovat erinomaisia pienille ja keskisuurille nurmialueille. Isoille nurmialueille on päältäajettava ruohonleikkuri, joka on varustettu 118cm leikkuupöydällä.

Trimmaustyöhön käytettävissä kolmea erilaista konetta kohteen mukaan. Pienille pihoille ja tarkkaan työskentelyyn on 23cm leikkuuleveydellä varustettu akkutrimmeri. Vähän isommille pihoille 32cm leikkuuleveydellä varustettu polttomoottoritrimmeri. Isommille pinta-aloille tai pahasti ruohottumaan päässeille kohteille löytyy vielä järeä polttomoottorilla varustettu siimaleikkuri, joka on rakennettu Husqvarna FX 555 raivaussahaan. Tässä koneessa leikkuuleveys jo 45cm, ja vahva siima leikkaa jopa 1cm paksuisia yksittäisiä puunrunkojakin!

 

Ruohonleikkuu Metsä Nieminen Oy
Kotitalouksien-palvelut-ammattitaidolla-Metsä-Niemiseltä-Husqvarna-555-FXT-ja-535LK-trimmeri
Husqvarna 555 FXT ja 535LK trimmeri

Vesakon niitto ja ympäristön siistiminen

Tämä palvelu kattaa monipuoliset siistimis- ja maisemointityöt. Palvelu soveltuu käytännössä kaikkiin kohteisiin, joissa ympäristöä halutaan siistiä monella tapaa. Hyvin tyypillinen on vesakon raivaus tai niitto ja ympäristön muokkaaminen esim. näkyvyyttä parantamalla vaikkapa näköalapaikalta.

Siimaleikkuri soveltuu erinomaisesti juurikin nuoren vesakon ja korkean ruohikon niittämiseen. Siimaleikkuri samalla silppuaa leikkuujätteen hienommaksi silpuksi. Mikäli niitettävä vesakko on jo isompaa, niin tällöin työssä voidaan käyttää raivaussahaa, joka on varustettu kolmioterällä.

Tyypillisesti nämä kohteet voivat sisältää myös vaikkapa puiden kaatoa taikka puiden oksien leikkausta.

Hoidamme tarvittaessa myös risut ja muun leikkuujätteen pois.

Lehtien puhallus ja haravointi

Tämä palvelu soveltuu niille, jotka haluavat pihan siistittävän lehdistä ja neulasista. Tapoja on useampia. Osa haluaa, että lehdet silputaan hienoksi silpuksi ruohonleikkurilla. Osa taas haluaa lehdistä ja neulasista mieluiten kokonaan eroon. Hyvin pienillä pinta-aloilla haravavointi on kaikkein paras ratkaisu. Isoille pinta-aloille meillä on käytössä Husqvarnan ammattipuhaltimet, joilla työ saadaan hoidettua hyvinkin nopeasti isoltakin pinta-alalta.

Kiireisintä aikaa lehtien puhallukselle ja haravoinnille on loka- ja marraskuu. Jos lehdet halutaan pois tontilta yhdellä kertaa, niin yleensä toimenpide kannattaa tehdä vasta silloin, kun lähes kaikki lehdet ovat pudonneet. Eli yleensä marraskuussa.

Järjestämme asiakkaan halutessa myös haravointijätteen poiskuljetuksen.

Lehtien puhaltaminen haravointi pihan siistiminen kiinteistönhoito ulvila metsä nieminen
Neulasten ja lehtien puhaltaminen kasoille
Rännien puhdistus rivitalo omakotitalo metsä nieminen oy
Rännien puhdistus
Rännien puhdistus ulvila pori metsä nieminen
Roskat estävät veden kulun

Rännien tarkistus ja puhdistus

Rännit eli vesikourut ja syöksytorvet on hyvä tarkistaa vähän sijainnista riippuen vuoden tai kahden vuoden välein ja puhdistaa, jos tarvetta ilmenee. Rännit tukkeutuvat helposti erityisesti, jos lähistöllä kasvaa puita. Tukkeutumat estävät vettä virtaamasta, jolloin ne alkavat josain vaiheessa tulvimaan yli.

Puhdistusmenetelmiä on useampia. Tyypillisesti, jos roskaa on paljon, niin puhdistus joudutaan tekemään käsin. Jos tukkeutumat eivät ole erityisen pahoja, niin voidaan selvitä jopa pelkällä painepesuriin liitettävällä rännipesurilla tai teleskooppiharjalla.

Pystymme hoitamaan tarvittaessa myös korkealla sijaitsevat rännit (mm. rintamamiestalot) nostokorista käsin. 

Hoidamme asiakkaan halutessa myös ränneistä kertyneet roskat pois tontilta.

Pihapuunkaato

Tämä palvelu soveltuu kaikenlaisien puiden turvalliseen poistoon. Laajan verkoston kautta myös hyvin haastavat tapaukset pystytään hoitamaan. 

Puunkaatokalustoon kuuluu mm. 2500kg kapasiteetin kaatotunkki, kaatokiiloja, talja ja 2 moottorisahaa. Puunkaadot voidaan suorittaa suoraan maasta käsin, kiipeillen taikka nostokorista. 

Tarvittaessa puut voidaan pilkkoa vaikka klapimittaan. Puut voidaan myös kuljettaa pois oksineen. 

Järjestämme tarvittaessa myös kantojyrsinnän ja jyrsintäjätteen poiskuljetuksen.

Ongelmapuunkaato pihapuunkaato puunkaato metsä Nieminen Oy
Pihapuunkaato mökkirannassa

Terassien, kivetysten ja valokatteiden painepesu

Tarvitseeko terassisi, kivetyksesi tai valokatteesi puhdistusta? Tällöin kustannustehokas ratkaisu on näiden pesu painepesurilla. Käytämme Nilfisk:in painepesuria ja tarvikkeita. 

Painepesurina toimii Nilfisk Pro Plus 160.2-15 X-TRA. 

Pesuri on varustettu itseimevällä pumpulla. Jos vesipistettä (vesipostia) ei ole käytettävissä, niin tällöin pesuvetenä voi käyttää vaikka kaivo- tai sadevettä. Vettä voi ottaa myös isosta astiasta.

HUOM. Varmistathan ennen työn tilaamista, että pistorasiasi ovat 16A (Ampeerin) sulakkeen takana. Pesuri ei toimi pistorasiasta joka on 10A sulakkeen takana. Muuten sulake palaa.

HUOM. Käytetyistä pesuaineista laskutetaan erikseen 10€/l (sis. Alv. 24%) Levitys lähtökohtaisesti vaahdottimella, joten yhdellä litralla saa esim. terassille levitettyä pesuainetta useammalle kymmenelle neliölle.

Asiakkaan halutessa hoidamme myös kivetyksen saumaamisen pesun jälkeen.

Viherrakentaminen

Metsä Nieminen toteuttaa myös pienimuotoisia viherrakennusprojekteja. Näitä voivat olla esim. pihapuiden istutus, istutusten ja kukkapenkkien perustaminen, suihkulähteen rakentaminen, koristekatteiden levitys jne. Asiakas voi tilata tarvittavat materiaalit itse tai tilata ne Metsä Niemisen kautta.

Viherrakentaminen suihkulähde piha kotipiha koristekivi metsä nieminen ulvila satakunta
Viherrakentaminen, valmis suihkulähde. Istutettu myös iiriksiä.

Lumen kolaaminen / auraaminen ja liukkaudentorjunta

Tarvittaessa teemme myös kiinteistöiden lumityöt ja liukkaudentorjunnan. Pienempimuotoiset lumityöt menee ihan lumikolan ja lapion kanssa. Isommille pinta-aloille järjestyy traktori, joka on varustettu nivelauralla. (kapeimmillaan aurausleveys 3m, leveimmillään 3,6m).

Liukkaudentorjunta tapahtuu työnnettävällä hiekoitinkärryllä. Jos pinta-alat ovat suuria, niin hiekoitus voidaan tehdä myös traktorin tai auton perään kiinnitettävällä hiekoitinkoneella.

Mieiltä saa myös mökkiteiden auraukset ja sorastukset sekä lanaukset metsä- tai tilusteitä unohtamatta.

(huom. traktorityötunnit laskutetaan sopimuksen mukaan. Samoin materiaalit, kuten hiekoitussepeli.)

Kiinteistönhoidon palvelusopimukset

Metsä Niemiseltä voi tilata erilaisia kiinteistönhoidon palvelusopimuksia. Palvelusopimusten kesto määräaikaisissa sopimuksissa lyhyimmillään 1 vuosi ja pisimmillään viisi vuotta kerrallaan. Mahdollisuus tilata myös toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia. Hoitosopimukset ovat erityisesti taloyhtiöille helppo ratkaisu ulkoistaa vaikka piha-alueiden hoito Metsä Niemiselle. Palvelusopimuksen solmiminen ei maksa mitään. Laskutamme ainoastaan vain sovitun hinnaston mukaan tehdyt työt.

Toistaiseksi voimassa olevissa palvelusopimuksissa irtisanomisaika on 3kk.

Hinnasto

Pyydä tarjous