Palvelut kotitalouksille ja taloyhtiöille

Kiinteistönhoidon palvelut ammattitaidolla Metsä Niemiseltä.  Palvelemme kotitalouksia ja taloyhtiöitä mm. piha-aitojen, pensaiden ja omenapuiden leikkuussa, ruohonajossa ja trimmaamisessa. Lisäksi tarjoamme terassien, kivetysten, vesikourujen ja valokatteiden painepesua. Myös pihapuunkaato. Talviliukkaille meiltä saa myös hiekoitukset kiinteistöiden pihoille ja teille sekä auraukset /kolaukset. Jos kyseessä on viherrakentaminen, niin myös pienimuotoiset projektit onnistuvat. Nämä palvelut saatavilla myös vapaa-ajan asunnoille. Meiltä myös Kiinteistönhoidon palvelusopimukset

Hinnasto

Työ voidaan tehdä tuntiperusteisesti, tuntiurakkana tai urakkana. Minimi työveloitus 248€ sis. Alv. / toimeksianto. 200€ ALV. 0%. (Huom. Kiinteistönhoidon palvelusopimuksen tehneiden kohdalla minimiveloitus 124€ / käyntikerta sis. Alv.)
Minimiveloitus ei koske kimppatilauksia.

Arviokäynti on maksuton.
Arvonlisäverollinen hinta tuntityössä on alkaen 55,80€/h (45€/h ALV. 0%)

Mahdollisuus kotitalousvähennykseen.
Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 22,32€/h, kun 100€/v omavastuu on käytetty.

Kotitalouksien palvelut ammattitaidolla Metsä Niemiseltä tuijien leikkaus muotoon
Tuijien leikkaus muotoon
Kotitalouksien palvelut ammattitaidolla Metsä Niemiseltä pensasaidan leikkaus
Pensasaidan leikkaus
Kotitalouksien palvelut ammattitaidolla Metsä Niemiseltä pensasaita leikattuna
Pensasaita leikattuna

Aitojen, pensaiden ja omenapuiden leikkaukset

Käytettävissä kolme pensaiden leikkuukonetta. Husqvarnalta kaksi ammattikäyttöön tarkoitettua polttomoottorikäyttöistä pensasleikkuria ja sitten sähkökäyttöinen pienempi pensasleikkuri. Näiden lisäksi on erilaisia saksia.

Riippuen vähän lajikkeesta, niin yleensä useimpia kasveja on hyvä leikata kevättalvella tai vaihtoehtoisesti myös loppukesästä. Syksylläkin voi leikata mm. vaikka marja-aroniapensaita.
Kuusiaidan leikkaus kevättalvella tai loppusyksystä. Kasvin on oltava lepotilassa. Leikkaamisen aikaan pitää olla suojakeli. Eli oksat eivät saa olla jäässä.

Aidan / pensaan leikkaaminen matalaksi onnistuu tarvittaessa mm. raivaussahalla tai raivaussaksilla.

Risujen ja lehtien poiskuljetus järjestyy tarvittaessa.

 

Ruohonleikkuu, trimmaus, vesakon raivaus ja lehtien haravointi /-puhallus

Trimmaustyöhön käytettävissä kolmea erilaista konetta kohteen mukaan. Pienille pihoille ja tarkkaan työskentelyyn on 23cm leikkuuleveydellä varustettu sähkötrimmeri (johdollinen). Vähän isommille pihoille 32cm leikkuuleveydellä varustettu polttomoottoritrimmeri. Isommille pinta-aloille tai pahasti ruohottumaan päässeille kohteille löytyy vielä järeä polttomoottorilla varustettu trimmeri, joka on rakennettu Husqvarna FX 555 raivaussahaan. Tässä koneessa leikkuuleveys jo 40cm, ja vahva siima leikkaa jopa 1cm paksuisia yksittäisiä puunrunkojakin!

Mikäli vesakkoa on paljon, niin tällöin raivaussaha vesakkoterällä on paras vaihtoehto.

Trimmausjätteen ja risujen poiskuljetus järjestettävissä.

Oheisissa kuvilla Las Paluksen uimaranta Ulvilassa, joista näkee tilanteen ennen trimmausta ja vesakon raivausta ja tilanteen sen jälkeen.

Ruohonajoon käytettävissä työnnettävä ruohonleikkuri, joka on varustettu korkeudensäädöllä. Leikkuuleveys 49cm. Ihanteellinen pienille ja keskisuurille pihoille ja tarkkaan työskentelyyn.

las-palus-ennen-siistimistä ulvila metsä nieminen maisemanhoito virkistysalue
Las Palus ennen siistimistä 2019
Kiinteistönhoito palvelut ammattitaidolla Metsä Niemiseltä ruohonleikkuu taloyhtiö
Rivitaloyhtiön ruohonleikkuu
Kotitalouksien-palvelut-ammattitaidolla-Metsä-Niemiseltä-paluksen-koulun-leikkikenttä-ja-jääkiekkokaukalo-siistitty
Paluksen koulun leikkikenttä ja jääkiekkokaukalo siistitty
Kotitalouksien-palvelut-ammattitaidolla-Metsä-Niemiseltä-las-palus-uimaranta-siistimisen-jälkeen
Las Palus uimaranta siistimisen jälkeen 2019
Kotitalouksien-palvelut-ammattitaidolla-Metsä-Niemiseltä-Husqvarna-555-FXT-ja-535LK-trimmeri
Husqvarna 555 FXT ja 535LK trimmeri

Terassien, kivetysten ja valokatteiden painepesu

Tarvitseeko terassisi, kivetyksesi tai valokatteesi puhdistusta? Kotitalouksien palvelut ammattitaidolla Metsä Niemiseltä. Tällöin kustannustehokas ratkaisu on näiden pesu painepesurilla. Käytämme Nilfisk:in painepesuria ja tarvikkeita. 

Painepesurina toimii Nilfisk Pro Plus 160.2-15 X-TRA. Tämä painepesuri on kuluttajapuolen paras malli, josta löytyy monia ammattipesureidenkin ominaisuuksia. Tämä pesuri tuottaa painetta jopa 160bar ja vesimäärä on runsas 650l/h. Pesuri on varustettu 15m paineletkulla ja omalla pesuainesäiliöllä. Lisävarusteina on monenlaista varustetta kuten mm. terassipesuri jolla voi pestä myös kivetyksiä ja pystypintoja, ammattikäyttöön suunniteltu vaahdotin, kattopesuri teleskooppivarrella ja erilaisia suuttimia.

Pesuri on varustettu itseimevällä pumpulla. Jos vesipistettä (vesipostia) ei ole käytettävissä, niin tällöin pesuvetenä voi käyttää vaikka kaivo- tai sadevettä. Vettä voi ottaa myös isosta astiasta.

HUOM. Varmistathan ennen työn tilaamista, että pistorasiasi ovat 16A (Ampeerin) sulakkeen takana. Pesuri ei toimi pistorasiasta joka on 10A sulakkeen takana. Muuten sulake palaa.

HUOM. Käytetyistä pesuaineista laskutetaan erikseen 10€/l (sis. Alv. 24%) Levitys lähtökohtaisesti vaahdottimella, joten yhdellä litralla saa esim. terassille levitettyä pesuainetta useammalle kymmenelle neliölle.

Puunkaato

Puunkaatokalustoon kuuluu mm. 2500kg kapasiteetin kaatotunkki, kaatokiiloja, talja ja 2 moottorisahaa. Puunkaadot onnistuvat siis käytännössä kaikissa niissä paikoissa, joissa suorakaadot ovat mahdollisia. 

Tarvittaessa puut voidaan pilkkoa vaikka klapimittaan. Puut voidaan myös kuljettaa pois oksineen joko henkilöauton peräkärryssä tai traktorilla.

Kotitalouksien-palvelut-ammattitaidolla-Metsä-Niemiseltä-pihakuusi-kaadettuna
Pihakuusi kaadettuna erään mökin vierestä

Lumen kolaaminen / auraaminen ja liukkaudentorjunta

Tarvittaessa teemme myös kiinteistöiden lumityöt ja liukkaudentorjunnan. Pienempimuotoiset lumityöt menee ihan lumikolan ja lapion kanssa. Isommille pinta-aloille järjestyy traktori, joka on varustettu nivelauralla. (kapeimmillaan aurausleveys 3m, leveimmillään 3,6m).

Liukkaudentorjunta tapahtuu työnnettävällä hiekoitinkärryllä. Jos pinta-alat ovat suuria, niin hiekoitus voidaan tehdä myös traktorin tai auton perään kiinnitettävällä hiekoitinkoneella.

Mieiltä saa myös mökkiteiden auraukset ja sorastukset sekä lanaukset metsä- tai tilusteitä unohtamatta.

(huom. traktorityötunnit laskutetaan sopimuksen mukaan. Samoin materiaalit, kuten hiekoitussepeli.)

Viherrakentaminen

Metsä Nieminen toteuttaa myös pienimuotoisia viherrakennusprojekteja. Näitä voivat olla esim. pihapuiden istutus, istutusten ja kukkapenkkien perustaminen, suihkulähteen rakentaminen, koristekatteiden levitys jne. Asiakas voi tilata tarvittavat materiaalit itse tai tilata ne Metsä Niemisen kautta.

Viherrakentaminen suihkulähde piha kotipiha koristekivi metsä nieminen ulvila satakunta
Viherrakentaminen, valmis suihkulähde. Istutettu myös iiriksiä.

Kiinteistönhoidon palvelusopimukset

Metsä Niemiseltä voi tilata erilaisia kiinteistönhoidon palvelusopimuksia. Palvelusopimusten kesto määräaikaisissa sopimuksissa lyhyimmillään 1 vuosi ja pisimmillään viisi vuotta kerrallaan. Mahdollisuus tilata myös toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia. Hoitosopimukset ovat erityisesti taloyhtiöille helppo ratkaisu ulkoistaa vaikka piha-alueiden hoito Metsä Niemiselle. Palvelusopimuksen solmiminen ei maksa mitään. Laskutamme ainoastaan vain sovitun hinnaston mukaan tehdyt työt.

Toistaiseksi voimassa olevissa palvelusopimuksissa irtisanomisaika on 3kk.

Hinnasto

Pyydä tarjous