Joonas Nieminen, toimitusjohtaja

metsätalousinsinööri, metsuri, metsäkoneenkuljettaja, puunkorjuumestari ja hankepäällikkö

Metsä Niemisen palveluntarjonnassa yhdistyy yli 10 vuoden käytännön töiden kokemus, kohtuullinen hintataso ja insinööritaito. 

Metsä Nieminen Oy tarjoaa laajan valikoiman erilaisia palveluita. Päätoimiala on metsätaloutta palveleva toiminta. Tämä käsittää erilaiset metsänhoidon palvelut, metsäasiantuntija- ja hankepalvelut, puukauppapalvelut, metsäsuunnitelmat ja tila-arviot. Meiltä saa myös metsä- ja yksityisteiden kunnossapitopalveluita, kunnostusojituksia, metsätuhokartoituksia ja erikoishakkuut, kuten taajamametsähakkuut palveluna. Asiantuntijapalveluiden puolelta myös metsätalouden veroilmoitus ja veroneuvonta.

Meiltä palvelut myös metsäluonnonhoitoon ja ennallistamiseen. Kotitalouksia ja taloyhtiöitä palvelemme mm. pihapuiden kaadossa, pensasaidan leikkauksessa, lumen auraamisessa yms. 

Toimimme mm. seuraavissa kunnissa: Ulvila, Pori, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Eura, Eurajoki, Rauma, Pomarkku, Kankaanpää, Jämijärvi, Siikainen, Merikarvia, Sastamala ja Huittinen. Tarvittaessa pidemmälläkin.

Yritys tunnettiin aiemmin nimellä Niemisen Metsätalouspalvelu tmi. 16.3.2022 lähtien Metsä Nieminen Oy.

metsuri metsäasiantuntija

Metsä Nieminen Oy on mukana PEFC-metsäsertifioinnissa ja Vastuu Groupin luotettava kumppani -palvelussa. Toiminnan ohjauksessa käytössä Foresta -metsätietojärjestelmä. Yhtiön vakuutukset ovat keskitetysti LähiTapiolassa. Työterveyshuolto on järjestetty Lääkärikeskus Karhulinnassa

Omakotitalo-ja mökki-ihmiset huom!

Kun teetät maisemointi-tai pihatöitä, muistathan kotitalousvähennyksen.

Uudistamiskypsä 95 vuotias kuusikko Metsä Nieminen

Metsänhoidon palvelut

Metsä Nieminen tarjoaa laajan valikoiman erilaisia palveluita metsien hoitoon. Metsään kuin metsään löytyy sopiva vaihtoehto. Kun palveluissa yhdistyvät yli 10 vuoden käytännön metsänhoitotöiden kokemus, kohtuullinen hintataso ja insinööritaito, niin nämä yhdessä tuovat parhaimman mahdollisen lopputuloksen. Myös erikoishakkuut ja puunkorjuu.

Metsänhoitotyöt metsäasiantuntija- ja puukauppapalvelut-Asiantuntijapalvelut

Asiantuntija- ja hankepalvelut

Metsä Nieminen tarjoaa asiakkaille metsäneuvontaa mm. metsänhoitoon, metsänhoidon tukiin ja metsäverotukseen liittyvissä asioissa. Metsä Niemisen erityisalaa on metsien kasvatus ja käsittely sekä puunkorjuun suunittelu ja toteutuksen ohjaus. Teen myös metsäsuunnitelmia ja tila-arvioita sekä metsätuhokartoituksia. Myös hankepalvelut

Puutavarapino puukauppa pystykauppa hankintakauppa tukki metsän myynti

Puukauppa- ja puunkorjuupalvelut

Onko metsäsi hoidon tarpeessa? Jos metsä on jo sen verran varttunutta, että sieltä tulisi myyntipuuta, niin kysy tarjous puukaupasta. Meiltä palvelut pysty- ja hankintakauppoihin. Tarjoamme hankintakauppoihin myös oman korjuupalvelumme, jolloin metsänomistaja pääsee paremmin hyödyntämään hankintapuun paremman hinnan.

Metsäautoteiden kunnossapito ja perusparannus (28)

Metsätiet ja tiehankkeet

Metsä- ja yksityisteiden perusparannus- ja kunnossapitotyöt onnistuvat laajan kumppaniverkostomme kautta vankalla ammattitaidolla.

Perusparannustyöt kannattaa teettää hyvissä ajoin ennen laajempien muiden metsänhoitohankkeiden aloittamista. Voit kysyä myös tieisännöinnistä.

Pensasaidan leikkaaminen Metsä Nieminen Oy

Kiinteistönhoidon palvelut

Autamme kotitalouksia ja taloyhtiöitä piha-aitojen ja pensaiden leikkuussa, ruohonleikkuussa, trimmaamisessa, viherrakentamisessa ja pihapuunkaadossa. Terassien, kivetysten ja valokatteiden painepesut sekä kiinteistöjen talvikunnossapitoon liittyvät palvelut, kuten pihojen auraukset ja liukkaudentorjunta kuuluvat palveluumme.

Yhteistyössä

Yhteydenottosivu